Блекаут

03 July 2006

Блогот на ВесНа додаден во блогрол

За Блогот на ВесНа дознав од мојот сајтмитер. Во моментов нема многу постови, но тие што ги има ми се интересни. Во блогрол ставам линкови до блогови што од време на време ги посетувам, во зависност од тоа колку често ги освежуваат содржините. Се надевам ВесНа ќе почне да пишува почесто.

No comments: