Блекаут

12 July 2006

Историјата на Земјата на тоалетна хартија

Ми се допаѓа активноста за претставување на историјата на Земјата со помош на тоалетна хартија (The History of the Earth in a Toilet Paper Roll), како аналогна визуелна алатка за добивање претстава за улогата во општиот поредок...

No comments: