Блекаут

06 July 2006

Извор на бесплатни, а легални фотографии

Доколку на Вашиот блог користите фотографии, Ви го препорачувам пребарувачот Јотофото (yotophoto.com).

Јотофото индексира снимки лиценцирани под некоја од таканаречените „копилефт“-лиценци, како Криејтив комонс (Creative Commons) или Лиценцата за слободна документација на ГНУ (GNU Free Documentation License).

No comments: