Блекаут

24 July 2006

Гугл и Мај спејс

Дали „Гугл“ треба да се кае што не го купил „Мај спејс“ кога наводно можел? Аналитичарот Роберт Јанг смета дека би требало (Google and MySpace: Woulda, Coulda, Shoulda!!) оти сега постои опасност од своевидна уцена...