Блекаут

02 July 2006

Спотот од Си-Ен-Ен на интернет

Преку Панта Реи и Блогот на Јован има можност за гледање на една верзија на спотот за Македонија наменет за Си-Ен-Ен.

Немам нов коментар, само потсетуваење.

No comments: