Блекаут

13 July 2006

Чудни статуи од цел свет

Збирка на фотографии на чудни и невообичаени статуи (Strange statues around the world) од цел свет. Веројатно и оние гулабите што групњачки се парат пред у.с.о „Јосип Броз Тито“ може да влезат во шемава.

1 comment:

volan said...

Откачено-луцидно :)