Блекаут

19 July 2006

Македонија зборува англиски

Дарко си ја оствари идејата и го основа првиот македонски блог-премостувач.

На него веќе почнаа да придонесуваат неколку афирмирани блогери, а има и поддршка од пошироката заедница.

1 comment:

milozvu4na said...

гледам дека сега и повеќето од блогерите и посетителите на Блогерај знаат, бидејќи блогот е ставен на нивниот портал. Би било убаво ако има уште некој кој ќе сака да се приклучи на идејата, а богами и да допринесе.

Инаку од името на сите, фала за она "афирмирани". :)