Блекаут

16 July 2006

Мравките

waking life antsПред Темното скенирање (A Scanner Darkly) да стане хип, хит и кул кај сите паметни и модерни љубители на филмот, потсетување на Будење на животот (Waking Life) кој од време на време го пуштаат и на македонски телевизии, со инсертот за мравките (YouTube - Waking life - Ants).

Се работи за рано дело на истиот режисер, Ричард Линклатер. Во Вајерд (14.03) има опширен текст за тоа како работел (Trouble in Toontown).

No comments: