Блекаут

06 July 2006

Линукс за почетници

Текстот за шесте работи што не ги знаете за Линукс (Six Things You Didn't Know About Linux: A Beginners' Guide) може да ви овозможи подобро запознавање со овој оперативен систем и неговите 350 (!) дистрибуции...

No comments: