Блекаут

02 July 2006

Два потенцијално полезни портали

...Полезни од аспект на привлекување посетители, доколку се занимавате со фото-галерии.

За словенечкиот Изклоп и српскиот Ма немој, кои изгледаат и функционираат сосем идентично, дознав од сајт-митерот на Ексблог. Регистрираните корисници на обата сајта може да ги пренасочуваат нивните посетители со поставување линкови кои одговараат на тамошната уредувачка политика.

No comments: