Блекаут

17 July 2006

Избор за мис-костим на суперхерои

Тешко е да се определи кој костим на суперхерој од стриповите е „најкул“, а јас не би се ни обидувал - засега.

Но, извесен Чарли Лепресто се обидел (The Top 10 Coolest Superhero Costumes), за што дознав преку Мачпекс.

No comments: