Блекаут

12 July 2006

Како е тинк-тенк (think tank) на македонски?

Дали постои концизен и прецизен превод на англискиот израз „тинк-тенк“ (think thank) на македонски јазик?

Ако го знаете, ве молам пратете ми го по е-пошта или ставете го во коментар.

2 comments:

Жарко Трајаноски said...

„фабрика“ - :)

бу-бу said...

опасен/силен/голем мислител :)