Блекаут

03 February 2006

Ania, welcome to wherever you are :-)

Како што неодамна најави, музата на македонското блогерство повторно пишува, овојпат за патувањето до нејзиниот стан.

(Насловот потекнува од име на албум на INXS.)

No comments: