Блекаут

05 February 2006

Легенда - насмешен виц неделава

Од „Тин шема“ на „Теа“ 1.02.2006 година:

Си шетал еден ден низ планина Јордан Пиперката. Одендаш една огромна карпа паднала врз него и тој се престорил во Страшо Пинџур.

(Марија Дукоска)

No comments: