Блекаут

05 February 2006

Репринт на Развигор во „Неделно време“

Најновото издание на „Неделно време“ (623, 05.02.2006) во рубриката „Нов бран“ (само во печатеното издание) донесува и компримиран репринт на постот од блогов „Портрет на една антикомунистка: Ајн Ранд“.

Моби објави дека секоја недела ќе објавува линкови до блоговите кои се појавиле во рубриката, во вид на фељтон под наслов „Шампионите на блогосфера“. :-)

No comments: