Блекаут

15 February 2006

Уште еден смешен оглас


За разлика од минатиот пат, огласов поставува задача од областа на математичка логика - искази, конјукции и слично... Локација: ГТЦ Скопје, прв спрат, спроти хотел „Холидеј ин“.

1 comment:

Anonymous said...

Ха ха. Добар е огласов. Ме насмеа. :)