Блекаут

11 February 2006

Калашњиков на знаме

Во филмот „Господар на војната“ со Николас Кејџ и Џаред Лето споменуваат дека калашњиковот е најпопуларното автоматско оружје на светот и дека Мозамбик го има ставено на своето знаме. Вистина е.

No comments: