Блекаут

23 February 2006

Што се случило со мачорот Луи

Би раскажува што се случило со мачорот Луи:
Тие што не сакаат животни пред време нека се отпуштат себеси од тука. Другите ај по мене. (Обрнете внимание на ветеринарот)

Имав маче. Се викаше Луи. Го чувавме од мал. Не излегуваше надвор, освен на тераса (која е доста широка). Таму и имаше една стара лозница по која се качуваше и лежеше на настрешницата за да ги гледа птиците...
Постот е многу топол, но и тажен, за како непрофесионалноста може да упропасти живот.

No comments: