Блекаут

17 February 2006

Најкорумпирани земји...

Јеее! Македонија не е меѓу најкорумпираните земји од слајд шоуто „Тhe Most Corrupt Countries - Forbes.com“

Jeee! Makedonija ne e megju najkorumpiranite zemji od slajd shouto na Forbs

3 comments:

Драган Зајковски said...

Сигурно Рада Шеќерова платила да не ја стават FYROM во групата најкорумпирани. Па нели сме кандидат за кандидат.

Gjole said...

...кандидат за кандидат за да разглеа господ можност да се кандидираме! :-)))


п.с. Филип - мењаме линкови? :-)

Развигор said...

Важи Ѓоле, еве јас веќе имам ставено до „Фини нешта“.