Блекаут

03 February 2006

Waterlily додадена во блогрол

Решив да го додадам блогот waterlily во блогрол оти ми се свиде стилот и тематиката на постовите, а и атмосферата кај коментарите. Но ептен ме освои со оваа информација:

Еден натпревар за Flash ентузијасти. Темата е „Why do global problems matter to Americans and what do you think America should do about them?“

Прво место е 2000 долари, ситно, ама се наоѓаат :). Ај, покажете се!
Како анимациски ентузијаст, радо би се пријавил. Барам сценаристи и други соработници!

No comments: