Блекаут

24 February 2006

Поставување на линкови до тазе коментари од страна

Во овој текст (Recent comments in the sidebar) од помошта на Блогер има код со кој се постигнува прикажување на линкови до неодамнешните коментари. Мислам дека е доста полезно за следење на ситуацијата, особено кога некој форумски го користи блогот.

4 comments:

Горан Андреев said...

Добра е ова нова опција на blogger, за некој што ги користи коментарите како еден вид на форум. Поздрав.

volan said...

Длали некој знае, како може во блогер да се пресечат уводните топици.

Зборот ми е да не се гледаат цели, туку само дел. Тоа е добро ако сакаш да пратиш повеќе топици одеднаш...

Вака поради должината на топиците, се отежнува пратење на коментарите...

Можеби од истава моја причина е добро и тоа што се сугерира тука, во овој топик...ке размислам но сепак би сакал да ми каже никој за кратење на топиците во блогер ако има некој сознание...

Благодарам однапред.

Razvigor said...

Волан, повели упатство.

Moby said...

Super opcija .
samo izgleda ne gi poreduva komentarite po redosled (vremenski)