Блекаут

07 October 2006

За општинските веб-сајтови: појавување во „Форум плус“

Во денешниот број на „Форум плус“ е објавен напис од Хусамедин Гина, насловен „Без визија и стратегија“, за тоа како општините комуницираат со граѓаните. Се обработува функционирањето на општинските весници и веб-сајтови.

Дадов мислење врз база на истражувањата на Метаморфозис:

Написот во моментов не е достапен на веб, па ќе го линкувам кога ќе биде.
Дополнение (16.10.2006): линковите се поставени соодветно.

No comments: