Блекаут

27 October 2006

Забрана за користење мобилни во училиште

Случајно се најдов во едно скопско училиште и не одолеав на дискретниот шарм на забранава за користење мобилни телефони во него.

Внимание ми привлече поуката: „Не заборавајте дека доколку поседувате мобилен телефон сте потенцијална жртва на крадците. Затоа чувајте го на безбедно место!“

No comments: