Блекаут

02 October 2006

Релевантост на блогирање, според Моби

Моби има подолг пост на тема анонимност, автоцензура, слобода на говор... Во кој особен интерес и успех кај мене постигна со реченицата:
Сакав да коментирам, ама подобро нека биде пост.
И подобро е!

1 comment:

Anonymous said...

јас тоа одамна го правам :)