Блекаут

16 October 2006

Написот од „Форум плус“ објавен на веб

Написот за општинските веб-сајтови „Без визија и стратегија“ кој го споменав пред некое време е објавен на веб-сајтот на „Форум плус“.

Би било добро штом веќе намерно доцнат со објавување на содржините, да објавуваат најави на написите со истиот пермалинк кога излегува весникот.

No comments: