Блекаут

28 October 2006

Препорачана авиокомпанија: Чешки аеротранспорт (Czech Airlines Rules!)

По што се разликува Чешкиот аеротранспорт (České aerolinie | Czech Airlines) од
  • МАТ и Ал Италија? - Не наплаќаат за храна во авионот.
  • ЈАТ? - Екипажот е многу пољубезен и списанието е скоро целосно неоптеретено од политика.
  • Сите горенаведени? - Чехињиве служат алкохол (чешко вино и пиво) во авионот без дополнителна наплата, а храната на долги летови е топол оброк + вкусна.

No comments: