Блекаут

16 October 2006

„Сузе“ денес за блоговите

Според веб-сајтот на А1, емисијата „Сузе“ за блогови ќе биде прикажана денес во 12:50 часот.

3 comments:

Фројд. said...

Very Good Job!
:)

chote said...

Ја утнав, случајно да не знаеш кога ќе има реприза?

Развигор said...

Не знам, но работиме на случајот да ја направиме подостапна за сите... со користење на ИКТ ;-).