Блекаут

25 October 2006

Детална агенда за конференцијата е-Општество.Мк (e-Society.Mk)

На нејзиниот веб-сајт е објавена детална верзија на агендата (нацрт) на конференцијата е-Општество.Мк. Доколку сте заинтересирани за учество, не чекајте до крајниот рок на 6.11 да се пријавите. За некои од настаните, бројот на места е ограничен.

No comments: