Блекаут

12 October 2006

Галерија на слики направени со сечење хартија

Од аНТИпункт дознав за иранскиот блог „Жива насмевка“. Не можам да откријам кој е автор на оваа галерија слики направени со сечење хартија, ама многу ми се допадна.

No comments: