Блекаут

15 October 2006

Што ќе има на сателитска?

TV 1000Доколку сте на некоја од скопските кабелски телевизии, а сакате да дознаете што ќе има на сателитските канали што ги пренесуваат, веројатно најдобар извор е романскиот веб-сајт Програмул ТВ.

No comments: