Блекаут

20 October 2006

Препорака: Парнократија

Плаќам парно, а тие со мене си играат „топло-ладно“. Повеќе ладно. Затоа ми изгледа дека „Парнократија“ е една од најважните работи што ја прочитав неделава.

No comments: