Блекаут

17 October 2006

Пантиќу, Сингапурќани: Од блогерка до фото-моделка

Венди Ченг, млада сингапурска блогерка станала фото-моделка за конфекциската фирма „Локален бренд“.

Наводно, сопственикот на фирмата кога ја сретнал и чул дека е блогерка, „ја земал“ за заштитно лице. Можеби помогнало тоа што таа има 21 година... и просек од скоро дваесет илјади посети дневно на блогот.

Ме чуди што ретко кои од македонските блогерки ставаат доволно свои фотографии на своите блогови. А има многу привлечни моми меѓу нив!

2 comments:

Anonymous said...

добар ти е предлогов за мак. блогерки, ама гледам, момено од Сингапур нема постирано ништо од кога се зафатила со манекенство... Да не ни избегаат чупинава блогерки во манекенки, па да си останиме само со архива :)

Anonymous said...

Блогот е супер. Ми се свиѓа флеш анимацијата што ја има. :-)