Блекаут

21 October 2006

Анета В., јави му се на Зале, односно Кибицер

Познавате некоја Анета В.? Прашајте ја дали има другар од средно што испаднал малку смотан и не ѝ го побарал бројот кога се виделе неодамна во ГТЦ, но сепак е симпатичен и можеби вреди да се проба ш-б-б-к-б-б. Особено што така ќе влезе во историјата на интернет во Македонија, а може ќе стане и јавна личност. Без зезање.

Ако одговори потврдно, нека јавне бела кобила и нек му се обрати на Кибицер. Ја бара чоекот. За оваа романтична и урбана иницијатива дознав преку Рибаро. Порака до Кибицер: распрашај се и по луѓе, особено тие што оделе во средно заедно со вас. Може знаат. Или најди ја адресата на мајка ѝ преку дневниците од средното, што се вадат на 5, 10, 15-годишнини од матурска.

No comments: