Блекаут

20 October 2006

Постојат македонски блогерки со слики: Марија(та)

ПријателиПреку реферерите дознав дека Рибаро ме споменал во една дискусија на тема „Секс, правете го сè почесто и повеќе“ (се согласувам! во таа област, квантитетот + IQ => квалитет) оти Марија(та), домаќинката на блогот објавува нејзини фотографии на нет.

Имено, јас неодамна се пожалив на тоа што „ретко кои од македонските блогерки ставаат доволно свои фотографии на своите блогови“.

Фотогалеријата на Марија е светол пример, иако според пренагласеното рекламирање на нејзиниот блог ми личи дека има некаква подлабока поврзаност меѓу неа и веб-сајтот „Пријатели“. Ќе има уште?

3 comments:

ribaro said...

важно е дека од некаде мора да се почне, сега за мотивот на нејзиниот блог, не навлегувам.

Razvigor said...

Да, всушност ако личноста, сликите и постовите се автентични, тоа дали ги рекламира од кеиф или од други причини воопшто не е важно - за темата.

Глиша said...

Во право си 100% е lonelygirl15 финта. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Lonelygirl15