Блекаут

10 October 2006

Добивање список на фајлови од фолдер под Виндоуз

Како и обично, Гудбајтс објаснува една полезна процедура:

Дали постои начин во рамки на оперативниот систем Windows XP да се направи листа на фајлови кои се наоѓаат во даден фолдер и неговите подфолдери? Да, може со помош на една DOS команда.

No comments: