Блекаут

05 October 2006

Замав за е-трговијата со платежните картички?

Мијалче има направено збирка од неколку линка за воведувањето банкарски картички за буџетарите. Импликација:
Значи сега од една страна може да се каже дека ги имаме клиентите оспособени (само да им дозволат и онлине да може да купуваат). Сега останува да се поработи на понудата која за жал не содржи ништо повеќе од забава и секс портали.

No comments: