Блекаут

01 October 2006

Тефтерот и ТМТ

За блогот Тефтерот дознав преку Технорати Мак Топ. Мислам дека заслужува поголем ранг од тековниот, па затоа и го линкувам.

1 comment:

Тефтерот said...

Благодарам за твоето мислење.