Блекаут

11 October 2006

С.Ф.С.Н.

Ако деновиве добиете пораки што завршуваат со „С.Ф.С.Н.“, да знаете дека тоа е кратенка за „смрт на фашизмот - слобода на народот“.

Честит 11 октомври!

1 comment:

GoodBytes said...

СФСН, другар Развигор. Да живее Македонија и слободниот народ во неа.